PA PÍCNIC

 

Bé idò aquí us deixo una recepta fàcil fàcil i boníssima. Us pot servir per a moltes coses, per sopar, berenar o per a la festa de l,esperat "cumple" que als nins els encanta i als no tan nins tot s,ha de dir. El fàrcit és el millor perquè té una infinitat d'opcions .... dolç, salat ..... . 

 

 

Anem amb els ingrdientes:

Massa:

250 ml. llet

50 gr. de mantega

50 gr. de sucre

25 gr. de llevat premsat

500 gr. de farina de força

1 culleradeta de sal

 

El fàrcit com us deia pot ser molt variat , per exemple:

50 gr. de formatge enmental

50 gr. de pernil dolç a trossos

100 gr. de xoriço tallat a rodanxes

100 gr. de codonyat

altres .... sobrassada, salami, altres formatges ..... i la bomba de les bombes, que tal de NUTELA O UNA PASTILLA DE XOCOLATA?, oo confitures .... en definitiva el que se us acudeixi o més o agradi.

Anem a feina:

 

 

Posam en el tassó la llet, la mantega i el sucre i programem 1 minut velocitat , 37 graus.

Afegim el llevat esmicolat i mesclam 10 segons / vel.3.

 

Incorporam la farina i la sal i program 10 segons / vel. 4. I a continuació 3 minuts mes tassó tancat, velocitat espiga. 

Dividim la massa en 24 porcions mes o manco, els donam forma de pilota i les reservam tapades amb un padaç mentre feim el farcit.

Farcits:

Sense rentar el tassó posam el formatge i el pernil i trossejat 6 segons velocitat 5, reservam.

Sense rentar el tassó, posam el xoriç i trossejam 6 segons velocitat 5, reservam.

Untam un motlle mes o manco de 25 * 35.

 

 

Agafan una de les pilotes que em fet i feim un cercle com mostra l,imatge (aquesta vegada jo no el vaig trossetjar i també li vaig posar un trosset de formatge havarti), possam una culleradeta del facit i la tancam de forma que els plecs quedin a la part inferior de la palangana.

 

 

Deixam una mica d,espai entre pilota i pilota i o deixam reposar fins que dobli el seu volum, el temps dempen de la temparatura (si es estiu farà mes via i si es hivern farà menys via, si es hiver podem posar la palangada devora una estuva o a un lloc on faci mes calor)

Encalantim el forn a 180ºC

Pintam las pilotes amb ou batut i enfornam uns 20 - 25 minuts (això depen del forn)

 

 

A veure que em dieu perquè estic segura que us agradaran ... ala idò ... a la taqueeeee !!!!!!!!!!!

Avís important !!! No sóc cap experta en cuina, no e estudiat per a això, simplement a assistit a alguns cursos bàsics, puc ser tan bona cuinera com qualsevol de vosaltres així que el que vaig fent és pura pràctica i moltes ganes.

Si hi ha algun error agrairia que m'ho diguéssiu, cualsevol pot comentar o aportar idees sempre respectant als altres. Aquest és un lloc per aprende tots i gaudir fent el que ens agrada. 

LES CUINETES!!!

 

Qualsevol pot elaborar aquestes receptes lliurement, però agraeixo que citeu la font. Pel que fa als textos, fotografies i imatges, em reservo tots els drets sobre els mateixos. Per utilitzar-los, hauràs de demanar autorització prèvia