PA PÍCNIC
Bé idò aquí us deixo una recepta fàcil fàcil i boníssima. Us pot servir per a moltes coses, per sopar, berenar o per a la festa de l,esperat "cumple" que als nins els encanta i als no tan nins tot s,ha de dir. El fàrcit és el millor perquè té una infinitat d'opcions .... dolç, salat ..... .

Anem amb els ingrdientes:
Massa:
250 ml. llet
50 gr. de mantega
50 gr. de sucre
25 gr. de llevat premsat
500 gr. de farina de força
1 culleradeta de sal
El fàrcit com us deia pot ser molt variat , per exemple:
50 gr. de formatge enmental
50 gr. de pernil dolç a trossos
100 gr. de xoriço tallat a rodanxes
100 gr. de codonyat
altres .... sobrassada, salami, altres formatges ..... i la bomba de les bombes, que tal de NUTELA O UNA PASTILLA DE XOCOLATA?, oo confitures .... en definitiva el que se us acudeixi o més o agradi.
Anem a feina:

Posam en el tassó la llet, la mantega i el sucre i programem 1 minut velocitat , 37 graus.
Afegim el llevat esmicolat i mesclam 10 segons / vel.3.

Incorporam la farina i la sal i program 10 segons / vel. 4. I a continuació 3 minuts mes tassó tancat, velocitat espiga.
Dividim la massa en 24 porcions mes o manco, els donam forma de pilota i les reservam tapades amb un padaç mentre feim el farcit.
Farcits:
Sense rentar el tassó posam el formatge i el pernil i trossejat 6 segons velocitat 5, reservam.
Sense rentar el tassó, posam el xoriç i trossejam 6 segons velocitat 5, reservam.
Untam un motlle mes o manco de 25 * 35.

Agafan una de les pilotes que em fet i feim un cercle com mostra l,imatge (aquesta vegada jo no el vaig trossetjar i també li vaig posar un trosset de formatge havarti), possam una culleradeta del facit i la tancam de forma que els plecs quedin a la part inferior de la palangana.

Deixam una mica d,espai entre pilota i pilota i o deixam reposar fins que dobli el seu volum, el temps dempen de la temparatura (si es estiu farà mes via i si es hivern farà menys via, si es hiver podem posar la palangada devora una estuva o a un lloc on faci mes calor)
Encalantim el forn a 180ºC
Pintam las pilotes amb ou batut i enfornam uns 20 - 25 minuts (això depen del forn)

A veure que em dieu perquè estic segura que us agradaran ... ala idò ... a la taqueeeee !!!!!!!!!!!
Avís important !!! No sóc cap experta en cuina, no e estudiat per a això, simplement a assistit a alguns cursos bàsics, puc ser tan bona cuinera com qualsevol de vosaltres així que el que vaig fent és pura pràctica i moltes ganes.
Si hi ha algun error agrairia que m'ho diguéssiu, cualsevol pot comentar o aportar idees sempre respectant als altres. Aquest és un lloc per aprende tots i gaudir fent el que ens agrada.
LES CUINETES!!!
Qualsevol pot elaborar aquestes receptes lliurement, però agraeixo que citeu la font. Pel que fa als textos, fotografies i imatges, em reservo tots els drets sobre els mateixos. Per utilitzar-los, hauràs de demanar autorització prèvia
