TRUITA DE ESPÀRRECS I CARXOFA
Temps d'espàrrecs. A casa ens agrada tant agafar-los com menjar-los així que quan en tenim molts fem un munt de receptes per anar gastant,los i es que són tan bons ...
Aquesta vegada hem aprofitat també unes carxofes que tenia al calaix de la gelera, els temps no estan perquè es perdin les coses, i a jo m,agrada fer revisió de tant en tant i utilitzar tot el que tenc improvisant una mica. I a més que tenc unes gallines que em donen uns ous ben gustosos, això si en Pere s'encarrega de que elles estiguin ben alimentades, així tots contents!!
Au idò anem a fer aquesta truita!!!
Ingredients:
1 manat d'espàrrecs (no se exactament que pesaven però el manat era mes o manco d'uns 15 cm de diàmetre)
3 carxofes
1 llauna de pate
6 ous
sal
pebre
el primer que fem és trossejar els espàrrecs i les carxofes, els posam sal i pebre i sofregim amb una mica d,oli d,oliva a foc mitjà fins que estiguin ben fets.
Ara afagim una llauna de pate i li donem unes voltes fins que s'integri amb les carxofes i els espàrrecs.
Batem els ous amb una mica de sal i els afegim a la paella.
Fem la nostra truita i quan estigui feta d'una banda li donem la volta ajudant-nos d,un plat.
Així de fàcil i econòmic !!! ara anem a provar la nostra truita que segur que repetim !!!
Avís important !!! No sóc cap experta en cuina, no e estudiat per a això, simplement a assistit a alguns cursos bàsics, puc ser tan bona cuinera com qualsevol de vosaltres així que el que vaig fent és pura pràctica i moltes ganes.
Si hi ha algun error agrairia que m'ho diguéssiu, cualsevol pot comentar o aportar idees sempre respectant als altres. Aquest és un lloc per aprende tots i gaudir fent el que ens agrada.
LES CUINETES!!!
Qualsevol pot elaborar aquestes receptes lliurement, però agraeixo que citeu la font. Pel que fa als textos, fotografies i imatges, em reservo tots els drets sobre els mateixos. Per utilitzar-los, hauràs de demanar autorització prèvia